Rólunk

Üdvözöljük a j9.hu cégkereső oldalán. Honlapunk 2011-ben kezdte működését. Célja egy olyan cégkereső üzemeltetése, ami maximálisan felhasználóbarát. Látogató egyszerű három lépésben kikeresheti adott céget. Cégek számára is egyszerű a honlap használata, űrlapok segítségével perc alatt tudják saját adatait módosítani, vagy új céget bejelenteni.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül bekerülni a j9.hu cégkeresőbe?

100% teljesen ingyenes, és az is marad. Soha senkinek nem küldünk ki semmilyen számlát vagy fizetési kérelmet!

Szeretnék bekerülni, hogyan tudom beküldeni cégem adatait?

Első lépés: megtalálni a megfelelő kategóriát. Ha ez megvan, rá kell kattintani az "Új Cég" nevű linkre és ki kell tölteni az űrlapot. Kb. 5 munkanapon belül, feldolgozzuk az információt és cége bekerül az adatbázisunkba.

Cégem adatai megváltoztak, hogyan tudom értesíteni önöket?

Első lépés, keresse meg azt az oldalt, ahol látható az Ön cége. Majd rá kell kattintani a "Cégadatok változtatása" nevű linkre és ki kell tölteni az űrlapot. Módosítások 5 munkanapon belül lesznek feldolgozva és feltöltve.

Megszűnt a cégem, szeretnék kikerülni az adatbázisból

Első lépés szintén megtalálni azt az oldalt, ahol cége adatai láthatóak. Majd "Cégadatok változtatása" nevű linken a rövid leírásnál beírni az indokot. Adatok feldolgozása kb. 5 munkanap.

Szeretném kiemelni cégem adatait a listában

Egyelőre nincs kiemelkedési lehetőség (és nem is tervezzük). Oka egyszerű: így nagyjából minden cég azonos esélyekkel indul a megjelenésben.

Szeretnék több kategóriába is bekerülni, lehetséges?

Alapvetően igyekszünk betartani az 1 cég = 1 kategória szabályt. DE ha cége nagyon szorosan kötődik több kategóriához, akkor beküldheti cége adatait többször is, de a tevékenység rövid leírásában látható kell, hogy legyen, hogy cégének milyen köze van a kiválasztott kategóriához (az az, ne legyen ugyan az a leírás).

 

Kategória kereső

Támogatás

Ha j9.hu-t hasznos oldalnak tartja:

   

Üzenőfal

2016. január 1-én j9.hu cégkereső új (mobilbarát) dizájnban kezdte az új évet!

Gyakori kategória

áruszállításautóalkatrészautókereskedésépítőiparépületgépészetétteremingatlanmérnökruházatszámvitelszoftverkészítés

Gyakori keresések

állatautóbútorélelmiszerépítésgépingatlanirodaitaliparkereskedelemkönyvnyomdaruhasportszállítszerelésszerszámtanácsadástechnikatelefonüzlet

© 2011-2015 j9.hu | használati feltételek | RSS | Kapcsolat